Monday, June 22, 2009

PEnat CiooTT!!

ari nie gua collapsed beb.. serius i'm tired.. ini semua bermula dgn.........

sesi PINDAH barang ke SHAH ALAM (bkn aku, abg tih aku)

ya laa.. bkn aku, aku taw laa.. xpyh nak maki2 aku.. huhu(dok wat tensen bley).. tp aku yg terlibat masalahnya.. pukoi 12.30 mlm beb.. aku, mar, zul(abg lori yg bjaya) n abg tih aku start la angkat brg.. barang ley thn ar bnyk.. turun naik 8 tgkt beb.. tp ada lif ar... tu pn meliu satu badan.. sesemut(senggugut) aku smlm.. tu baru kat ampang.. blum p shah alam lg.. dlm koi 2pg kmi pn p la shah alam.. kmi pn tmbak ar p sana naik lori n stream.. 2 kat lori 2 kat stream.. aku nek stream arr.. yg mar dok syok naik lori bley.. pastu joget ataih lori.. mntg2 lagu dangdut.. hua3.. sepangjang federal highway org tgk dia.. hancus bdak nie.. huhu.. dalam koi 3.15pg smpai la kmi kat batu tiga, shah alam..

smpai2 kat apartment abg tih aku, 3 pak gad nepal nie tahan plak.. dok wat jaga apartment tu teqok2 bley.. dia kata "minta maaf incik, ini waktu ar tarak boley angkat ini lori oo0, pkul 8pg baru boley".. mak aii da penat mai jauh2, koi 8pg baru ley masuk.. ini telah mendatangkn kemarahan.. kami pn ayat arr(bukan ngorat pak gad tu).. ayat pnya ayat, ley gak masuk.. besa arr ayt manih.. yg syoknya.. dia pn tlg angkat barang.. nek tgkt 10 kot... baguih ar si nepal tuu... telah meringankn beban yg dijinjing oleh kami slama ini.. kui 4pg selesai angkat smua.. kmi pn nak p ar lepak minum... hat nepal tu siap order beb, 3 bungkuih nescafe.. harun btoi.. tu keqa 'rasuah' kami ar kat lepa.. hahaha...

odw la kami p nasi kandar kat seksyen 18.. disitu la kmi pekena shisha 4 org.. dok lepak2, sayoq(geng langgaq) plak mai.. dia siap bwk memba lg.. tp dressing mat sayoq mmg s.alam ar... dia mmg indie boy arr.. rasa terkesima gak tgk dia lgu tu.. ya laa dok langgaq cm sakai jaa.. mai2 s.alam, tukaq abeh.. nsib x tukaq smua.. kalo x, langgaq x trima dia da.. hahaha.. mmg syok gak ar dia mai.. kutuk dia saja.. x larat kwn nak tepih.. last kali tnduk ja laa dia, tanda serender.. hehehe...
koi 5 pg kami pn balik n tdoq(tp zul balik awai, bini sudah panggil!!).. haha.. zzzZZzzzzZZzz~~


sesi Kemaih Umah plakkk

dlm koi 10pg kmi bgn.. bgn2 teruih mandi2 n p mkn sat... balik ja dri makan teruih mula operasi.. bnyk gla brg abg tih aku.. pingan mangkuk kat Jepun pn nak bwk balik.. semak ja aku tgk.. tp AWEK dia bg kena smpan arr.. ahahah... dlm koi 2ptg selesai la smua.. program paih tu ada plakk.. handayoo??(apa dia?)

p Kenduri Kawen bekas cinta Ati Abg tIH aku dulu

HAHAHA!! ini pn agak lawak gak ar bg aku ngan marr.. cam aram lg.. haha.. da setel pasai umah, kmi pn konvoi ar ngan memba abg tih aku p ampang.. nasib kenduri kat ngan umah aku.. taw la gak jln.. tu pn jenuh pusing.. haha.. smpai2 jaa x pikiaq apa dh.. teruih BALUN!! tgh2 balun pengantin mai kat meja2 org ramai.. abg tih aku dok usha daah.. dia ingat kwn tu x nmpk.. aku usha mcm bekas cinta dia tu dok reling abg tih aku.. tp dia x pasan arr.. abeh2 ja mkn, kmi p la kat pengantin.. yg x bley terima, abg tih aku buat nervous bley.. jwb soalan pn lmbt bila kwn tu tnya.. yg pmpn tu malu2 plak.. da kawen la ngok!! haha.. yg laki kwn 2 plak dok wat manja2 depan abg tih aku.. panaih kwn.. yg abg tih aku pn BINI DIA KOT!! ahahahaha.. da salam2 kmi pn blah..

*tp utk pengetahuan, abg tih aku x kapel pn ngan dia, feeling cmtu jaa.. hua3!!


tu laa keja2 yg telah memenatkn aku hari nie.. so what to do?? nuthing to ask.. now i just wanna find my bed!! sleep laa baii.. esok karja berat plak!! jaga kein n bersih umah.. mak pak p honeymoon kat johor, aku jd surirumah.. hmpeh!! ahahhaha..



5 comments:

  1. amboi pinggan mangkuk tu ade makne tu~

    amboi bang tih, ade scandal lame ke? haaa...kan dah kantoi!

    ReplyDelete
  2. haha.. mana ada.. jgn tlalu pcya.. itu semua omongan kosong.. tp bagus gak kantoi.. at least u know.. hik3!!

    ReplyDelete
  3. laaa
    abg muammar ka?
    kak ipaq dia kawan angah..
    kakak fatin..
    haih.
    p mai, p mai,
    kot situ gak!
    hahahah

    ReplyDelete