Wednesday, July 15, 2009

LAngkawi!!!

ahaaaa!! inilah masanya dan ketikanya.. aku dan seluruh(16 org ja) mantan2 exco d'banquers(kelab banking kat uitm aku) akan pergi bercuti.. dan destinasi yg kami sebulat suara adalah LANGKAWI... ahhaha.. bg aku x dak pa laa.. sbb da penah p.. tp memba2 aku kat sinie xpnah p lgsng... sedey gak aku dengaq, so aku on ja laa.. keqa jd tuan rumah la jap.. tp aram x taw jalan pn kat langkawi.. haha... da lepa kata nak p langkawi, aku ikut ja la.. pastu aku pn tingat la kat memba aku sorank nie... dia dok langkawi n pakar bab2 langkawi nie.. kawan aku tu nama dia LISA SOFIE.. manih bdak dia.. nak kenai ley mintak no tepon kat aku.. haha.. aku pn deal la ngan dia pasai nak p langkawi nie.. Lisa pn suruh la aku cntct pak dia.. sbb pak dia ada kabel agen2 kat sana.. pak dia pnya nama UNCLE ADAM.. mcm adam Af beb.. haha... deal2 pnya deal, jd la trip aku nie ke langkawi.. harga pn ok arr.. mmg di kautim dgn sbaik2 nya.. haha... anyway, dikesempatan nie aku nak ucap thanx bnyk2 arr kat LISA n pak dia UNCLE ADAM kerana menolong aku dan geng2 aku utk ke langkawi.. Allah Taala ja bley balaih jasa ampa dua.. hehe..

so untuk pengetahuan ampa, kami akn bertolak koi 10 mlm nie.. dan InsyaAllah smpai koi 6 pagi kat kuala perlis.. kami pnya percutian nie selama 3 hari 2 mlm.. harap2 bley la katam satu langkawi tuu.. aku pn kena laa buat pala plak tuk bwk2 lepa nie.. harap2 tmpat aku bwk nnti tu happening.. hehheheh... so doakn aku n kwn2 aku slamat smpai.. apa yg syoknya dgn trip nie, kami x kluaq satu sen pun!! hehe.. smua di tanggung oleh D'BANQUERS.. terima kasih d'banquers!!!

motivasi hari Ini: Bukan semua yang manis itu manis adakalanya di hujung lidah ia manis tapi di hujung tekak menjadi pahit...

No comments:

Post a Comment